Parhard kerhon tapaaminen/Sivenin automuseo 5.10.2013

Suomen Panhard kerhon tapaaminen Hekalla 05.10.2013 klo: 11.00 ja heti alkuunsa porukalla vierailu Sivenin automuseoon  (yksityinen),  jossa voi ihastella autoja eri vuosikymmeniltä. Kannattaa tulla paikalle, jos et ole käynyt, siellä on upeaa kalustoa nähtävillä.

image-112

Niinpä niin, johan koitti Panhard kerhon tapaaminen Hekalla kontra Suomen Vapaat 2cv harrastajat, joita oli myös paikalla. ilma oli mukavan syksyinen, mutta ei sateinen – vaikka joku Helsingin suunnalta saapunut kertoi siellä olleen suht pilvistä.  Sää oli kylläkin tuulinen ja kolea, kun aikansa ulkona seisoi, mutta sisällähän sitä pääsääntöisesti oltiin.

Oli kiva tavata samanhenkisiä harrastajia, kun siihen oli mahdollisuus. Kun odoteltiin viimeisiä mukaan tulijoita automuseo käynnille, niin keskusteltiin ja vaihdettiin kokemuksia ja samalla katseltiin paikalla olevaa harrasteautokalustoa. Olipa paikalla britti harrasteautokin Mini – sellaisellakin tuli aikoinaan liikuttua. =)

image-105

Museoon ei ollut pitkä ajomatka, perille saavuttua laitettiin autot ja kulkimet parkkiin ja lähdettiin nautiskelemaan vanhoista autoista ja olihan niitä! Harmittaa, kun en laskenut niitä  – olisiko ollut 60-70 kappaleen kieppeillä? Korjatkoon joku, jos laski. Joukossa oli myös muutamia eri merkkisiä eurooppalaisia klassikko moottoripyöriä ja skoottereita sekä itäautoja.  Sai sellaisen historia pläjäyksen autoista, että ei sitä voinut kuin nauttia kaikesta!

image-106

Mainittakoon vielä, että automuseossa oli käymässä myös Fiat harrastajia komeine autoineen.  Kyllä se on mukavaa, kun porukka harrastaa vanhoja autoja ja tekee ison työn, kun entisöi kohteen ja sitten alkuperäiskunnossa olevaa pidetään kunnossa. Näin autohistoria kautta vuosien on nähtävänä liikenteessä ja tapahtumissa, joita järjestetään eri puolella Suomea vuosittain.

Museokäynnin jälkeen palattiin takaisin Hekalle ja saimme kutsun osallistua Panhard kerhon vuosikokoukseen. Kyllä täytyy antaa täydet 10 pistettä heidän työskentelylle Panhard auton esilletuomisessa eri tapahtumissa!

Kiva päivä ja mukavaa porukkaa. Ensi kesäksi on ehdotuksena, että Suomen vapaat 2cv harrastajat on Panhardkerhon mukana Vehoniemessä tai jossain muualla. Hekalle siitä infot.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan kuvia tapahtumasta:

Suomen Panhard kerhon tapaaminen ja vierailu Sivenin automuseossa 5.10.2013
Suomen Panhard kerhon tapaaminen ja vierailu Sivenin automuseossa 5.10.2013