Pikkujoulujuhla 2015

Suomen Vapaat 2cv – harrastajat kutsuu sinut
PIKKUJOULUJUHLAAN 5.12.2015 klo 13:00

Paikka: Hekalla Huuvarin kerhotiloissa Myrskyläntie 889, Huuvari (Askola)

Tarjoilu nyyttikesti –periaatteella eli voit tuoda tullessasi syötävää yhteisesti tarjottavaksi. Joulupuuro talon puolesta. Ja mitä jää nyyttäreistä jäljelle, voi ottaa mukaansa tai jättää isännälle. Lisäksi 1-2 euron paketti mukaan ja reilusti joulumieltä.

Tervetuloa !!!!!!!!!!!!

Lisätietoja: 040 832 4248

————————————————————————————-

Tervehdys kaikille ja hyvää joulua ja uutta vuotta.

Tässäpä PIKKUJOULUJUHLIEN KUVAT hivenen myöhässä teknisten ongelmien takia. Vuoden 2015 loppuhuipentuma eli pikkujoulut saatiin vietettyä tutuissa tiloissa Hekan eli Vapaiden 2cv harrastajien tiloissa, paikalla oli myös killan porvoon jaoksen porukkaa, joka on jo monen vuoden ajan osallistunut tapahtumiin … Yhteinen harrastus =)

Mukavasti oli porukkaa tänä vuonnakin paikalla, ruokapuoli hoitui jaetulla vastuulla eli oli sovittu kuka tuo ja mitä ja toimi tosi hyvin. Pöydän antimet olivat runsaat ja joululaulujakin oli – tosin cd-levyltä, mutta hyvä näin… Tosin olisihan pihalla ollut muutama 2cv, jotka olisivat voineet säestääää porukkaa laulamisessa.

Herkkua on siinä monenlaista…
Herkkua on siinä monenlaista…

Mukavaa yhdessä olemista, jutustelua, syömistä ja glögin sekä kahvin juomista. Paketitkin löysivät konttiin tänä vuonnakin ja pukkina toimi itseoikeutetusti Ransu, jolla oli halua =) ja kykyä moiseen eli pakettien jakoon. Ja saatiinhan kaikille mieluinen lahja, koska soraääniä ei kuulunut.

Joulupukki Ransu
Joulupukki Ransu

Pientä nimellistä korvausta vastaan sai osallistua kännykkä arvontaan, jossa voittona oli aito uusi nokialainen, joka sekin on häviävää luonnonvaraa, kuten vanha rättäri eli arvotavaraa. Puhelimen siis kännykän arvonnan suoritti Macke tietty vapaaehtoisesti =). Kännykkä kaikilla herkuilla löysi uuden ja onnellisen omistajan Jussista. Iskemätön nokialainen saatiin ”pienen tiimipalaverin” ja ohjekirjan lukemisen jälkeen – yllätys yllätys – toimimaan. Arvonta oli mukava lisä juhliin ja todettiin, että kännykkä arvonta voidaan pitää uudestaankin tulevaisuudessa.

Arvonnan suoritti Macke
Arvonnan suoritti Macke
Voittajan on helppo hymyillä… =)
Voittajan on helppo hymyillä… =)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja porukka jakaantui kuka minnekin iltaa viettämään. Mainittakoon, että 2016 toimintasuunnitelma kokous pidettiin Vapaiden 2cv harrastajien Presidentin luona eli Wekellä Mäntsälässä. Vuodelle 2016 lyötIin lukkoon jo muutamia tapahtumia ja jonkinnäköistä yhteistyötä Killankin kanssa on suunnitelmissa. Uusi webmasterkin Minna on toimessa ja sivuja uusitaan eli koko ajan tapahtuu. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja tavataan ensi vuonna harrastuksen merkeissä.

Turvallisia ajokilometrejä talveen toivoopi jääkarhu.

Ja hyvää sekä onnellista uutta vuotta 2016………