artikkelikuva-pikkujoulut

Pikkujoulut 3.12.2016

Suomen Vapaat 2CV harrastajat viettivät pikkujouluja 3.12.2016 Huuvarin kerhotiloissa. Ja niinhän siinä kävi taas, että vuosi vierähti ja pikkujoulut á’la Citroën vietettiin mallilla nyyttikestit eli kaikki toivat jotain juhlapöytään ja kertyihän sitä tarjottavaa joka sorttia.

pikkujoulu13

Alkuun glögit ja riisipuurot, sitten kinkun ja laatikoiden kimppuun ja palan painikkeeksi lohivoileipäkakkua. Kinkku saapui suoraan Erkin uunista pöytään, mehukkaana ja erittäin herkullisen makuisena. Simo oli itse loihtinut maukkaan ja maistuvan lanttulaatikon, ja matkaan oli tarttunut myös voileipäkakku, joka ei ollut omaa käsialaa, sen oli tehnyt naapurin rouva. Riisipuurot ja muut tykötarpeet tuli Jääkarhun kyydissä. Ja hyvinhän tämä meny kaikille maistui, kun siihen vielä lisää kaffeet ja joulutortut sekä muut leivonnaiset, niin mikä siinä oli viihtyessä hyvässä seurassa. Kaikki olivat hyvällä tuulella ja jouluruuan yhteydessä keskusteltiin jos jonkinlaista. Juttua piisasi ja Hekahan hoiti sovitusti sen koneellisen joulumusiikin. Kaikkien paikalle saapuneiden tonttujen tunnelma oli katossa hyvän musiikin ja venäläisen kvassin (1% olut, jos joku ei tunnista ainetta) ansiosta ja meno sen mukaista… Jääköön mielikuvituksen varaan jotakin =).

15589535_10154644605566294_542619893068085321_n

pikkujoulu3

15595703_10208049001122099_1576515469_o

Myös Pukin konttiinkin saatiin paketit, eli varmaan 2CV harrastajat ovat olleet reiluja tänä vuonna. Lahjakorista sai jokainen valita mieleisensä paketin, Jääkarhu toimi valepukkina tänä vuonna. Kaikille riitti 1 paketti eli jos ei muualta tänä vuonna tule pakettia, niin saldo jää yhteen. Eli ilman ei jää kukaan, joka oli paikalla näissä juhlissa. Ja saatiinhan tuo melkein jo perinteeksi muodostunut arvontakin suoritettua, Heka toimi ”onnettarena”. Jaossa oli ikkunaan kiinnitettävä autokamera. ALLEKIRJOITTANUT, JOKA EI YLEENSÄ MITÄÄN VOITA, VOITTI KAMERAN . Mietin siinä ilon huumassa, että voisko tuon laittaa tuulilasin ulkopuolelle, niin saisi tuon kuskin ilmeet talteen, kun Dyane saa kyytiä.

Mutta taas kerran toteamme, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja vanha viisaus toimii – aika rientää hyvässä seurassa yllättävän nopeasti. Loppusiivous ja jäljellä olevat ruoat jakoon ja kaikki tyytyväisinä maantien päälle. Kuka kotiin, kuka pikkujoulujuhliin tai muuten vaan lauantai-iltaa viettämään jonnekin.

Ensi vuonna pidetään tapaamisissa paussi tammikuussa ja helmikuussa eli vaivutaan talviuneen. Torkutaan oikein kunnolla! Jos sitten pirteänä ja energisenä maaliskuussa saisi perseen tuolista ylös ja itsensä ulos ja 2cv tapaamisiin suunnittelemaan mitä tekisimme kevät/kesä/syksy 2017. Jotain on jo mielessä… Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat kuluneena vuonna tapahtumiin, ajoihin ja kävitte kokouksissa sekä kahvittelemassa jauhamassa p****a =). Eli näin maailmaa parannetaan.

P.S. Teidän kaikkien ansiosta homma pelittää! Kiitos tästä!

Hyvää Joulua kaikille sekä hyvää Uutta vuotta 2017!

3df6b5eedf8a90f6c72531f6e732c1f4

—-

Pikkujoulut pidetään perinteiseen tapaan Hekan luona kerhotiloissa ”nyyttikesti -periaatteella” lauantaina 3.12.2016 alkaen klo 13:00

Pikkujouluissa nautitaan joulumättöä a’la citroen;
bouillie de riz
jambon de Noël + la pomme de terre casserole, carotte casserole, boîte de rutabaga
vin chaud + pain d’épice
café + mince pie

Pikkujouluissa dj:nä toimii Heka, joka soittaa konemusiikkia. Joulukuusi viime vuotinen, joka on edelleen timmissä kunnossa.

Paikalle odotetaan runsain määrin tonttuja sekä vähintäänkin yhtä pukkia, joka on yleensä valepukki ja jonka sanomisiin ei ole ollut luottamista ennen, eikä varmaan nytkään. Mutta mies paikallaan, jos lahjat aiotaan saada jaettua. Eli muistutuksena – jokainen tuo pienen paketin, koska Pukin kori on tällä hetkellä tyhjä…

Luvassa myös arvonta, jossa palkintona tuulilasikamera. Arvan hinta 3,99

e-ville.com - edullista elektroniikkaa verovapaasti

Lahjat vaikeimmallekin sankarille löytyy Mulletoi.comista