Kuukausikokous 5.7.2016

Kuukausikokousta vietettiin tiistai-iltana sateisessa säässä Hekan luona Huuvarissa. Sää ei haitannut, sillä tarjolla oli kuumaa kahvia ja pullaa. Kuten aina porukan ollessa koolla, juttua riitti… 2CV autojen tekniikasta, matkailusta ja kesän tapahtumista sekä sivuttiin hallitusleikkauksia ja todettiin, että kaikkea ne kehtaavat! Kehtaavathan ne…  Ei siinä 2CV harrastajilta ja kansalta mitään kysellä. Mutta kun on tarjolla hurttia huumoria ja mukavaa seuraa, tarviiko sitä ihminen muuta?

Pientä remppaakin tehtiin… Tilapäisen korjausputken asennus kuskin penkin putkeen, joka oli vanhuuttaan sanonut sopimuksen irti. Ja toivottavasti provisoorinen korjaus kesti kotiin saakka.

Penkin korjausta

Myös juosipönttö asiaa ja pyöränkulmia ihmeteltiin ja eiköhän nekin tule hoidettua ajallaan.

varaosia

Kokouksessa tuli myös mainittua Grillfesteistä, että kaikki halukkaat voivat myös itse järjestää GrillFestit ns. vanhaan malliin kotona / mökillä / muussa valitsemassaan paikassa ja toimia GrillFest -isäntänä/emäntänä. Ilmoita ajankohta ja paikka, niin lisätään se tapahtumiin. Lähetä tiedot joko sähköpostilla: jaakarhu1@gmail.com tai nettisivuilla olevalla lomakkeella.

Ilmat on alkukesän suosineet ja rättiäkin on kelvanut pitää auki. Rusketus on ollut taattu ja meno ollut mukavaa.

kattoauki

Itse saavuin tänään paikalle kovakaton kyydissä ja oikeaoppisesti en parkkeranut sitä rättäreiden viereen, vaan kivenheiton päähän. Ruukki Picknick on seuraava tapahtuma ensi lauantaina 9.7. 2016. Toivottavasti sää suosii! Siellähän on aina juttuseuraa, komeita autoja, kulkimia jne, siis silmänruokaa kaikille. Kokoontuminen Kuninkaanportin Shellillä klo 12:00.

logo2016

Myös Pellinkiin suuntautuva ilta-ajelu on luvassa 13.7. 2016, kokoontuminen klo 16:30 Kuninkaanportin Shellillä. Tervetuloa nauttimaan saaristomaisemista ja lossi kyydistä =) Pellingin saareen, jossa on mahdollista täyttää picknic -kori iltatorilla, jossa on myynnissä paikallisia kalaherkkuja, vihanneksia, leivonnaisia, käsitöitä, kukkia jne. Nyt on oiva tilaisuus ottaa myös naispuolinen vänkäri mukaan terapeuttiselle rättäriajelulle.

pellinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *