Pikkujoulut 2.12.2017

Tervehdys taas kaikille!

Lämpimät kiitokset Hekalle, joka jälleen kerran mahdollisti pikkujoulujen vieton Huuvarissa kerhotiloissa. Heka oli ainoana joukosta varustautunut asianmukaisesti – me muut tontut oltiin ilman tonttulakkeja. Pitäisi varmaankin ensi vuonna lisätä pakolliseksi asusteeksi =).

IMG_2166

Joulujuhlat pidettiin jo perinteeksi tulleella systeemillä eli nyyttärit -kaikki tuovat jotain. Ja toimihan tämä taas tänäkin vuonna. Eli tilaisuuteen sopivat ruuat, leivonnaiset, kinkut, juomat ja laatikot jne sekä se tärkeä muutaman euron paketti ja tietysti myös se 2cv-harrastaja, jota ilman ei voi juhlaa pitää.

IMG_2188

Olipa mukavaa, että tämä sitkeä ydinjoukko saapui paikalle pilke silmäkulmassa ja hurtilla huumorilla varustettuna! Eli näillä eväillä ja mielellä oli hyvä aloittaa juhliminen!

IMG_2177

Erkin kinkku oli taas suussa sulavaa kuten riisipuurot ja joulutähdet sekä muut pöydän antimet . Ja kaikille maistui – oli sen verran hyvä tarjoilu.

IMG_2192

Rättärijuttuja ja tarinaa iskettiin, kurkoteltiin jo ensivuoden puolellekin ja sovittiin, että aloitetaan kokoukset jo tammikuussa. Vuoden 2018 ensimmäinen tiistai eli 2.1.2018 on kokouspäivä.

Mukavaa oli, että mukana pikkujouluissa oli myös panhard kerhon harrastajia eli tällä tavalla harrastaminen sujuu myös rajojen ulkopuolella, mikä taas tekee harrastamisesta entistä mielenkiintoisemmaksi, kun pääsee vertaaman harrastusta eri merkkien kanssa.

IMG_2161

Joulupukkikin taisi olla paikalla valepuvussa, tosin asiasta ei ole ihan täyttä varmuutta saatu…

IMG_2162

Juhlat loppuivat taas aikanaan ja joulupaketit jaettiin, jokainen sai pakettinsa ja siihen oli tyytyminen – arvonta unohtui eli se siirtyy kevääseen.

IMG_2198

Keväällä pidämme jonkun tuotepaketin arpajaiset, kunhan ensin käymme harrastajien lompakoilla ja miksi emme kävisi… Sieltä se massi tulee kyseiseen arvontaan.

Pikkujoulut saatiin kunnialla päätökseen ja väki lähti kotimatkalle kauniiseen talvimaisemaan.

IMG_2232

Uusi vuosikin vaihtuu parin tunnin kuluttua ja toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta ja turvallisia kilometrejä sekä harrastuksen parissa ajettujen kilometrin kanssa ja myös sen ulkopuolellakin.

Kiitos, kun tulette harrastamaan –  tehän kaikki tämän saatte aikaiseksi mukavan yhdessä olemisen ja tekemisen ilon jne.

P.s. vuoden mulkkukin valitaan keväällä eli kaikilla on mahdollisuus voittaa Hekan lahjoittaman mulkku kirjahyllyyn paraatipaikalle vuodeksi ja sitten vuoden kuluttua taas voi jakaa sen jollekin ansioituneelle harrastajalle.

Eiköhän tämä ollut tässä, miettikää ensi vuotta 2018 ja mitä haluatte tehdä. Raapustakaa paperille tai koneelle ajatuksenne ja katsotaan mitä mieltä kaikki on niistä. Saammeko niistä ohjelmaa kevät – kesä syksy – kaudelle.

—-

Pikkujoulut pidetään perinteiseen tapaan Hekan luona kerhotiloissa ”nyyttikesti -periaatteella” lauantaina 2.12.2017 alkaen klo 13:00

Pikkujouluissa nautitaan siis joulumättöä  ja dj:nä toimii Heka, joka soittaa konemusiikkia. Joulukuusi aiemmilta vuosilta jo tutuksi tullut –  edelleen timmissä kunnossa.

Paikalle odotetaan runsain määrin tonttuja sekä vähintäänkin yhtä pukkia.

Ja muistutuksena – jokainen tuo pienen paketin, koska Pukin kori on tällä hetkellä tyhjä…

c2af7003fcbc6ce8bcc2c717b33bce10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *